CELT
Centrum Ervarings- en Lichaamsgerichte Therapie

Judo
Respectvol samenwerken

Judo betekent letterlijk de zachte weg. Judo is een Japanse verdedigingssport die je helpt je energie te reguleren. Het is een veilige sport waarin samenwerken, respectvol met elkaar omgaan, elkaar helpen, leren vallen en opstaan en balans centraal staan. Zo leer je op een veilige manier vallen en tuimelen en je leert veilig opstaan. Je haalt elkaar met judotechnieken uit balans en op de grond werk je stoeiend en spelenderwijs aan een aantal basistechnieken zoals houdgrepen. Judo is geen harde vechtsport, maar judo maakt gebruik van zachte en ronde vormen en bewegingen. Bijvoorbeeld door jezelf op te rollen als een bal om je val voorwaarts, zijwaarts of achterwaarts te breken. Of door met je partner mee te bewegen en samen als het ware een geheel te vormen. Judo is goed voor je ontwikkeling: je staat steviger in je schoenen en je vergroot je zelfvertrouwen.

Voor jong en oud

Dit maakt judo geschikt voor jong en oud, talenten of zij die juist moeite hebben met het aanleren van nieuwe vaardigheden. Iedereen is welkom op de judomat.

Een judoka leert op een natuurlijke manier omgaan met discipline en respect. Lessen waar je je hele leven plezier van hebt.

Speciaal onderwijs

Mireille Lammens is de oprichter van Stichting Ai-Te, een stichting die judo aanbiedt aan kinderen en jongeren die wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken bij het aanleren van judo. Mireille is judoleraar in de Zorg en geeft behalve bij de Stichting ook judolessen op scholen, met name voor Speciaal Onderwijs.CELT, waar je lichaam jouw verhaal vertelt
Website gemaakt door: Tijn Webdesign
Mireille Lammens
Antwerpsestraatweg 296
4624 JL Bergen op Zoom

(06) 10 72 47 40
info@celtbergenopzoom.nl
Contact Mireille Lammens Haptotherapeut    Facebook Mireille Lammens Haptotherapeut    Linked In Mireille Lammens Haptotherapeut