CELT
Centrum Ervarings- en Lichaamsgerichte Therapie

Focusing-workshops
Zelf leren door te doen

Focusing-workshops, haptotherapie-oefeningen en weerbaarheidstrainingen volg je bij CELT als losse modules. Het zijn workshops waarin je leert focussen op de signalen van je lichaam, waarin jij je lichaam leert aanvoelen en waarin je leert omgaan met tegenslagen of ongewenst gedrag. Door een of meer losse modules te volgen houd jij je lichaam en geest optimaal in balans. Je voorkomt (fysieke) klachten en traint hoe jij in je kracht staat en blijft staan. Je focust, voelt, ervaart en doet: je werkt ervaringsgericht! Daarbij gebruik je de kracht van de groep: je oefent samen en wisselt ervaringen uit. De thema’s zijn alledaags en herkenbaar: hoe voorkom je een burn-out, hoe voorkom je dat je (kind) gepest wordt of hoe communiceer je effectief met je puber. Dat maakt de workshops leerzaam, effectief en praktisch bruikbaar.

Voor jong & oud

De workshops zijn geschikt voor iedereen die bewust in het leven staat. Ze zijn begrijpelijk en afgestemd op de individuele behoefte. Door te leren focussen op een bepaalde vraag, creëer je verdieping en persoonlijke ontwikkeling. Je ontvangt de sleutel tot een ontspannen balans van lichaam en geest. Voor (ouders van) pubers en jongeren zijn de losse modules focusing, en haptotherapie erg leerzaam en praktisch bruikbaar. De weerbaarheidstrainingen zijn prima inzetbaar voor leerlingen binnen het basis-, speciaal- en middelbaar onderwijs. Maar ook voor leerkrachten leveren de losse modules veel nieuwe invalshoeken op.

Hoe werkt het?

Leren door zelf doen, voelen en ervaren! Je oefent samen, je wisselt ervaringen uit, je voelt wat een oefening met je doet en je deelt dat met je oefenmaatje of met de groep. Het workshopaanbod bij CELT varieert het hele jaar door. Lees hier wanneer je welke workshop kunt volgen. Aanmelden doe je door een mail te sturen naar Mireille of door haar te bellen. Tijdens de workshops en trainingen draag je comfortabele kleding waarin je gemakkelijk en soepel beweegt.

Wat levert het op?

De workshops werken preventief tegen klachten, zoals een burn-out. Omdat je leert en herkent wat de signalen van die overbelasting zijn. En omdat je leert hoe je daarop kunt anticiperen, bijvoorbeeld met focusing. De workshops verrijken je als mens: je ontwikkelt jezelf, je kwaliteiten en je vaardigheden. Jij bent verantwoordelijk voor je eigen welzijn. Met de kennis, informatie en (gevoels)ervaringen uit de workshops aanvaard je die verantwoordelijkheid en voorkom je (fysieke) klachten. En daarmee verbeter je de kwaliteit van jouw leven!
CELT, waar je lichaam jouw verhaal vertelt
Website gemaakt door: Tijn Webdesign
Mireille Lammens
Antwerpsestraatweg 296
4624 JL Bergen op Zoom

(06) 10 72 47 40
info@celtbergenopzoom.nl
Contact Mireille Lammens Haptotherapeut    Facebook Mireille Lammens Haptotherapeut    Linked In Mireille Lammens Haptotherapeut